Jacco

Vanaf jongs af aan is vrijheid mijn hoogste waarde. Het heeft mij er toe gebracht om mijn vaste baan op te zeggen en zelfstandig te gaan ondernemen. Eerst als freelancer en vanaf 1992 samen met Fred. En hoewel we naast succes ook moeilijke tijden hebben gekend, is het een van de beslissingen waar ik nooit spijt van heb gehad.

We hebben een onderneming waar mensen over het algemeen met veel plezier werken en de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot hun volledig potentieel. Het gaf mijzelf ook deze mogelijkheid, om binnen mijn vakgebied te groeien tot een niveau waar ik trots op ben, maar ook de vrijheid om mij buiten mijn vakgebied om te ontwikkelen. Dit is iets wat we al onze medewerkers graag laten ervaren. Het gaat mij niet primair om winst en groei binnen onze onderneming, maar om een gezonde, prettige en duurzame werkomgeving.

In 2013 ben ik verhuisd naar Zweden en houd ik mij, vanuit mijn kantoor in Karlstad, voornamelijk bezig met de ontwikkeling van Certifeye. Naast genieten van het buitenleven en ben ik regelmatig in Nederland te vinden voor Certifeye en ManualMaster.